čtvrtek 12. května 2016

Šetrná jarní očista těla a mysli


Trápí vás zdravotní potíže, únava nebo nadváha? Cítíte, že byste chtěli své tělo zevnitř očistit, i když se o něj z venku možná dobře staráte?
Chtělo by to pořádný detox. Nejen pro tělo ale i pro Vaši mysl.
Jmenuji se Bára, miluji zdravé jídlo a naučím Vás to také. Připravila jsem pro Vás workshop na téma jarního pročištění těla a mysli právě proto, že je mým obrovským koníčkem připravovat veganská, bezlepková a nedoslazovaná jídla bez jakékoliv chemie a tím si doslova odlehčit život a zbavit tělo škodlivin.

Workshop, který připraví i na chvíle krize


Na workshopu se připravíte na detoxikaci tak, aby pro Vás byla příjemnou očistou a ne jen trápením tím, že se podíváme na konkrétní návody jak na to. Mám pro Vás připravenu řadu detoxikačních a zároveň lahodných receptů, na kterých si opravdu pochutnáte. Dozvíte se techniky, které vám pomohou očistit také Vaši unavenou mysl, která je s tělem úzce spjata. Pro případ nouze jsem sestavila plán, který použijete ve chvíli, kdy se Vám bude chtít s očistou skončit a zajít si na pořádný burger s hranolkami.

Jídlem to začíná


Kromě zdravé stravy je pro mne osobně velikým tématem zdravá kosmetika, protože nejen jídlem, ale také skrze kůži do svého těla denně dostáváme značné množství toxických látek. Když k tomu, co na sebe denně natřeme nebo jaké přípravky na sebe použijeme, přičtete nedostatek tekutin přes den, chemii v jídle a prach v ovzduší, dostáváme se do situace, kdy si tělo nedokáže s toxiny samo poradit, protože rychlost s jakou odbourává je mnohem pomalejší než ta, se kterou jej nové toxické látky zaplavují.

Na workshopu ode mne získáte přehled nejběžnějších jedů v kosmetice a tipy na to, jak se jim vyhnout, aniž byste musela slevit z kvality.

Poradím Vám, jak své tělo připravit na léto plné energie, pohody a radosti ze života.
Přihlaste se na workshop Šetrná jarní očista těla a mysli ZDE.
Těším se na Vás,
Bára

Žádné komentáře:

Okomentovat